indlagt...igen

at være indlagt

Hei Bloggen…

Så er jeg her igen… Keder mig ret meget, men det er jo normalt når man er indlagt. Jeg kommer desværre ikke hjem og overnatte, da jeg fortalte dem det hele i forgårs. Det er jeg rigtig ked af at jeg gjorde, for savner VIRKELIG at være hjemme, og nu har jeg selv ødelagt det!!! Ville ønske jeg ikke havde sagt noget som helst. Vil bare være hende den usynlige som jeg altid har været! Er så dum fordi jeg fortalte dem det hele.

Der har lige været fredags café, og gæt hvem der åd for mange stykker kage… MIG! D: Hader mig selv for at æde så meget. Ville sådan ønske jeg var tynd, bare jeg kunne spise lidt uden at tage på. Er træt af det hele… Men prøver at overleve herude… Har rigtig mange dumme tanker, og ville sådan ønske de ikke var der, men jeg kan ikke gøre noget ved dem.

Har overvejet om jeg skal være med i Bryd tavsheden/tabu, men ved sgu ikke… Tør ikke, for der er mange mennesker som jeg IKKE vil have skal vide noget som helst om mig. Det rager ikke folkeskole menneskerne hvordan jeg har det! De har mobbet mig, holdt mig udenfor osv. så derfor vil jeg helst ikke. At jeg skriver her på min blog er selvfølgelig også en risiko… Men ja, ved det sgi ikke. Tror måske godt jeg ku finde på det for at bryde tabuet om psykiske sygdomme. For hvorfor er det “forbudt” at være psykisk syg? Det synes jeg ikke det er, og man smitter bestemt ikke nogen, men tabu smitter!

knus fra mig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

indlagt...igen