:)

indlagt…igen

kære Bloggen.

Jeg er desværre indlagt igen på psykiatrisk afdeling. Men heldigvis på den åbne, selvom jeg er bange for mine egne tanker og handlinger… Deler værelse med en anden, og det er irriterende ikke at ha sit eget værelse når nu man er indlagt…

Jeg kom med politiet til psykiatrisk modtagelse, fordi jeg havde mange selvmordsanker, selvskadende tanker og havde forsøgt at kvæle mig selv. Dumme dumme mig. Jeg kom så (efter at ha snakket med læge osv) på lukket afsnit den 5. november 2015.   Jeg hader at være indlagt, og vil bare hjem…Synes ikke der sker noget herude mht lægesamtaler osv. Sidder mest bare og glor, så derfor vil jeg også bare hjem. Blev flyttet til åbent afsnit efter 8 dage på lukket afsnit. Og må sige at jeg har det ret skidt, men tør ikke at sige det til personalet… Fortalte dog i dag min kp at jeg har mange selvskadende tanker, men så heller ikke mere. Føler mig så hjælpeløs!

Synes bare det hele går den forkerte vej… Er bange for at ende på lukket afdeling igen.

Her æder jeg som et svin, og er så fucking fed og klam at se på!!! Orker ikke mere. Vil bare gerne dø. Betyder ikke noget for nogen, og er pisse værdiløs. Ville sådan ønske jeg kunne gøre det ordentlig og bare dø. Men det kan jeg desværre ikke. Men det er måske et tegn på at jeg skal leve videre i mit røvsyge liv? Føler ikke at jeg har nogen veninder, men det er intet nyt. Føler mig overvåget hele tiden, og kan ikke gøre noget ved det… Jeg er så træt af det hele!!! Og det her er det næst sidste sted jeg kan komme ud med mine tanker.

Håber I har det bedre derude!!!

Knus fra mig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

:)