Første indlæg

min dag

I dag har det været en okay dag. Jeg har fået danset og hørt masser af musik 🙂 Elsker musik! Ligemeget hvilket humør jeg er i, så lytter jeg til musik. Eller det er egentlig mest når jeg er i godt humør, at jeg lytter til musik. Når jeg er i det rigtig dårlige humør, eller bare normalt humør, what ever… Så lytter jeg mest bare til triste sange, eller også sidder jeg bare alene inde på værelset og lytter til stilheden, mens andre gange, så tænder jeg tv’et og ser om der er noget spændende…

Anyway, jeg har egentlig ikke fået lavet så meget. Har ikke en gang været ude i dag :/ Føler mig vildt doven for tiden, og jeg får ikke lavet så meget som jeg vil… Har dog også været meget drænet af alt den dejlige sol vi har haft i så lang tid. Blev faktisk rigtig glad da det begyndte at regne så meget i går aftes, men mindre glad for, at det begyndte at lyne og tordne. Ville så gerne ha’ været ude i regnen, men det fik jeg selvfølgelig heller ikke gjort.

Håber jeg får en bedre dag i morgen.

Kram fra mig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første indlæg