min dag

Hjemme igen :)

Hej igen Bloggen.

Så kom jeg endelig hjem her ca. klokken 17:20. I går tog jeg med min bedstemor ud til min moster, og så videre ud til Glostrup-centeret, hvor vi gik rundt i et par timer tror jeg. Så fik vi også lige spist noget Club sandwich til frokost. Og så tog vi så hjemad igen- moster tog med hjem til mig og mor, mens bedstemor tog hjem til sig selv. (måske lidt unødvendig information- men what ever xD)

Nå… Men min moster fik lokket mig til at tage med hjem til hende og overnatte der. Det var også meget hyggeligt 🙂 Vi fik set et par afsnit af Heksene fra Warren manor. Elsker dem! Vi fik også snakket om masser af forskellige ting og sager. Rart at komme ud med nogle ting, hvis man har brug for det.   Og i dag var jeg og min moster så ude i Hørsholm Midtpunkt for at hilse på min kusine på hendes job i Bellis -en skobutik, i burde tjekke ud! Især på lørdag hvor min kusine har fagprøve. Ved dog ikke om jeg selv kommer derud… Det er alligevel ret dyrt at komme frem og tilbage for mig. Nå men der var vi så, og fik kigget i alle mulige butikker, og det var også for at hjælpe med nogle goodiebags til nogle af de første der kommer der på lørdag, og så klokken kvart over fire fik min kusine endelig fri! Så fulgtes vi noget af vejen hjem 🙂

Nu sidder jeg her og får skrevet, og lytter til musik imens. Synes vejret har været skønt i dag! Hvad synes i? Bare det at det blæser lidt mere, men at solen stadig er der. Det synes jeg er meget rart.

Har ikke rigtig haft orket at sidde med mobilen og skrive her på bloggen, så tænkte at jeg ville lave et lidt længere indlæg når jeg kom hjem. I aften skal jeg nok bare sidde her ved computeren og høre musik. Måske jeg sætter en film på, eller ser nogle afsnit af Pll 🙂 Måske kommer jeg ud på en powerwalk, ellers laver jeg bare nogle workouts herhjemme. Har alligevel også fået gået ret meget i går og i dag, men er alligevel stadig fristet til at komme mere ud.

Kom lige i tanke om at der kun er en uge tilbage til jeg starter i 1. på HF! Det er helt vildt! Jeg både glæder mig, og er pisse nervøs for at starte der… Anyway, jeg skal gå i Krop- og sundheds klassen, så den del skal nok gå godt, håber jeg 🙂 Glæder mig ihvertfald til at lære noget. Er det normalt at man glæder sig til sådan noget? :O Noget af det som jeg ikke glæder mig til, at at skulle stå op så tidligt for at kunne nå det. Aller senest klokken 6:30. Er allerede ved at dø over det der…

Kram fra mig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min dag