Sent godmorgen

Dagen der gik

Godaften bloggen.

Nå, jeg fik aldrig gået den lange tur (og ryddet op…) som jeg ellers ville ha’ gjort i dag, men har fået danset og kigget på en masse grimme selfies af mig selv fra nogle år tilbage xD oh mah gaaard, det var min eneste kommentar da jeg kiggede dem igennem… Der var selvfølgelig også en helt masse andre billeder som jeg helt havde glemt at jeg havde. Bl.a. billeder af min hund og kat (som jeg savner så f**king meget:/ Katten blev aflivet pga. den holdt min mor vågen flere gange om natten, den begyndte at bide i møbler (især sofaen og puder), og det kunne min mor så ikke holde ud mere. Og hunden kom ned til Sønderjylland, til nogle bekendte. Grunden til det var fordi at mine forældre var blevet skilt og hunden ikke fik alle de lange gåture som den havde brug for. (en Dansk-svensk gårdhund kræver pænt meget motion)

viggo P4020112

 

 

 

Og jeg blev helt følelsesladet da jeg kiggede på gamle familiebilleder, især dem hvor min bedstefar var med på. Jeg savner ham så utrolig meget. Den gang da jeg var lille var han altid den der gerne ville lege med, og han kom også på skøre idéer. Lige indtil den dag hvor han fik konstateret kræft, og han begyndte jo desværre efter noget tid at blive svagere og svagere. Og han var jo selvfølgelig ikke den samme person mere de sidste måneder, og jeg vidste jo godt at han ikke havde lang tid igen, men at vide at jeg ville miste ham, at han fik det dårligere hele tiden, og skulle have alt det skide medicin. Det var forfærdeligt. Bare man kunne finde en kur til alt kræft, så ingen skulle dø af det!

 

Well… Der var da også lidt billeder hvor jeg fik grint lidt. Og dem hvor man bare tænker: “shit main, syntes jeg virkelig han var så sød” eller “wow, ahah, hvad fuck er det der lige?” og de billeder som jeg har haft redigeret, hvor jeg ikke kunne lade være med at grine lidt af det xD

knus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sent godmorgen