Sidste sommerferie-dag...

Første skoledag på HF :)

Godaften Bloggen

I dag startede jeg jo i 1.D (Krop- og Sundhedsklassen) på HF:)

Det hele startede med at jeg skulle op 7:15… Bare for at gøre en lille smule ud af mig selv… Ventede så med at stå op til klokken var 7:40, for var pisse træt. Har jo vænnet mig til at stå op tidligst klokken 9:00 her i ferien… Så det skal lige laves om igen, lol. Det var godt nok også svært at falde i søvn i nat. Men ja, så da jeg var stået op, så gik der lige lidt tid, til jeg havde vænnet mig til det… Var ikke rigtig sulten, men mor sagde jeg SKULLE spise morgenmad. Men gad ikke, så ventede lidt længere tid, og imens gjorde jeg mig klar, fik sat håret lidt op, og så kunne jeg mærke en lille snært af sulten komme… Så spiste bare en banan og drak en Actimel drik. Så blev klokken mange, og fik lige børstet tænder, og så ud af døren. Da jeg skulle til at gå ud af døren, kunne jeg bare se hvordan mine hænder rystede. Var så pisse nervøs. Alle de nye mennesker jeg skulle møde i dag. Det var næsten for meget, og var så tæt på bare at blive hjemme, og så ringe og sige at jeg ikke havde det så godt… Men tænkte: “Sarah, tag dig sammen! Du kan jo ikke bare blive hjemme. Den går ikke mere. Ikke nu hvor det hele skal være seriøst, og alle de lektier vi snart får. Og man må heller ikke have for meget fravær, jo… Og der er massere af mennesker. Så der må være nogen du kan snakke med. Om ik’ andet er der tre andre du kender, som skal gå der, bare ikke i samme klasse.”

Jeg kom så ud af døren, og da jeg havde gået en ti minutters tid, så jeg en ung fyr gå foran mig. Jeg ville bare skynde mig derhen til skolen, så havde ikke lyst til at spørge om han også skulle starte der… Så jeg passerede ham bare, og jeg følte at det var ret akavet, og lidt tarveligt af mig, sådan, bare at powerwalke forbi ham. Så lidt længere henne, ved krydset, så mødte jeg ham igen. Ikke så sært vel?? Men jeg tog mig så sammen til at spørge ham, om han også skulle starte på den HF. Han svarede så “ja”:) Og vi fik da en mega lang samtale ud af, at jeg tog mig sammen til at spørge ham. Pludselig var der en helt masse andre unge mennesker som jo skulle samme vej.

Da vi så endte derhenne, kunne jeg ikke se min veninde, så jeg gik bare med op i den der store sal, for troede hun var derinde. Vi havde skrevet lidt sammen, og hun ringede så op til mig, og hun var så stadig nede i gården. Så jeg sagde lige til ham fyren, at jeg lige gik ned igen fordi min veninde stod derude et sted. Jeg fandt hende så heldigvis hurtigt. Og vi stod og snakkede lidt. Så kom der en lærer hen til os og sagde vi skulle gå derop, for der var nu KUN tre minutter til det hele startede…

Nå, men i salen, var der jo massere af taler, sjovt nok… Både rektoren og lærere. Så var der også sang og en lille film til os, og det var sgu da skægt nok, selvom de ville ha’ at vi skulle synge med. Jeg sang ikke med der. Følte at det var mega akavet at synge med, også selvom teksten var oppe på skærmen. De sagde også at der var en overraskelse… Jeg tænkte at det bare var et eller andet mad noget eller wtf det nu kunne være. Tænkte ik’ så langt over hvad det kunne være. Nå, men så blev vi så delt ud til vores klasser, og skulle følge med vores lærere og to tutorer.

Vi endte så i vores lokale, og de tre lærere fortalte så en heeeelt masse. Og da de var færdige, blev vi delt op i to hold til rundvisning. Det ene hold blev vist rundt af lærerne og det andet af de to tutorer. Da vi var færdige havde vi lige en 15-20 minutters pause inden vi skulle over i salen. Nå men der var så pizzasnegle (som jeg troede var overraskelsen. Spurgte ikke om det var, men ja…) Nå, tiden gik, og fik snakket lidt med flere af de andre. Var ligesom nødt til at lægge min generthed lidt væk. Jeg er faktisk MEGA genert når jeg ikke kender folk. Men når jeg bliver trygge ved folk, så sker der sjov og ballede!:D

Nå, pausen var færdig, og vi gik hen mod idrætsalen. Der gik lidt tid… PLUDSELIG kom der en op på scenen (som der var sat op pt) OG gæt hvem der skulle optræde der?! Det var Wafande!!! Det var så vildt! Han satte helt klart gang i “festen”!! YAY. Han sang i hvad, tyve minutter, tror jeg? Det var for viiildt! Gratis koncerter er gode, ikk?;)) Nå, jeg fik så selfie med ham bagefter, eller der gik lidt tid fordi flere andre ville først og sådan. Jeg er ikke god til at “råbe op”, desværre. Men han var så sød, at han sagde at nu skulle jeg altså lige først, for jeg havde ventet lidt. Så jeg blev glad for at han ligesom lagde mærke til mig. For når man er en af de der generte typer, så er det sgu ikke så let lige at gøre alt muligt! Det er noget mange glemmer. Også kendte mennesker. Husker tydeligt rigtig mange gange, hvor jeg har “måttet vente” fordi andre bare skubbede mig tilbage, og så skubber jeg desværre ikke altid igen.

Men efter det hele så var slut, så havde vi fri ca 12:20. Men ret mange af os valgte at gå hen til en lille park/mose, hvor vi kunne chille, snakke og bare lære hinanden bedre at kende. Det endte med at blive til en 15:00 tiden. Men det var sgu rigtig hyggeligt! Der var højt musik, lidt druk og ellers bare godt med hygge!!:) Så glæder mig faktisk lidt til i morgen, hehe:) Men vi fulgtes så tilbage til skolen, og nogle skulle lidt den samme vej som mig, så det var da bare ekstra hygge.

Nå, alt i alt en rigtig hyggelig dag, eller det har jeg vidst fået skrevet nogle gange, haha. Nu er klokken også blevet 23:15, så vil gå ud og gøre mig natteklar. Skal ekstra tidligt op i morgen, og møde klokken 8:00 D: Så til dig der læser med, sov skønt:)

-Sarah

Og husk: Hvis du er en af dem der er generte,bliver holdt udenfor/er ensom, eller bliver mobbet, så husk, at på et tidspunkt skal der nok ske noget godt. Det hele skal nok blive bedre, det lover jeg. Jeg har selv gået igennem rigtig meget, og gør det stadig. Men der er jo altid håb et sted derude. Skift skole hvis det sted du er nu, er et lorte sted. Kom et nyt sted hen, hvor DU bliver accepteret for den DU er. Og noget af det bedste er, at få talt ud. Tal med en du stoler på. Eller kom ned i en Unge-rådgivning. Der er masser af hjælp at hente. Det kræver “bare” at man selv gør noget. Jeg VED hvor svært det er, men please, lov mig, at du gør noget. Jeg ved godt at alt ville være lettere hvis man kunne få vendt og drejet ting som man selv vil ha’ det, men det kan man desværre ikke altid selv vælge.

 

 

10300769_10202852049486373_3348095662282851307_n

Så først det der grimme ansigt (mig) da jeg kom hjem, så må vente med et cool billede til næste gang jeg møder ham

Så først det der grimme ansigt (mig) da jeg kom hjem, så må vente med et cool billede til næste gang jeg møder ham

hihi, et lidt sjovt ansigts udtyk... So what, han er dygtig!

hihi, et lidt sjovt ansigts udtyk… So what, han er dygtig!

10603470_10202852052886458_1221908437049786778_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste sommerferie-dag...