Denne weekend gik ret hurtig

STOP mobning nu

Hejsa Bloggen. Længe siden igen, hva’? Sorry. Nå, som I kan se på overskriften, så bliver dette indlæg lidt om mobning. Noget som skete i dag. Har stadig ikke fortalt min mor det men snakket en lille smule om det med nogle andre…   I dag i fysiktimen, da vi sad og hørte om alt muligt mærkeligt… Nej, jeg forstår sgu ik særlig meget af det der fysik, men nu  har jeg mindre lyst til at lære det. Slet ikke i den lærers timer… Pludselig blev mit navn sagt, og sagde bare: “hun er her ikke” (fordi jeg ikke ville svare på det der blev spurgt om) Men selvfølgelig sagde en fra klassen: “Sarah, hun er her da. Hun sidder derovre.” og ham læreren sagde i stil med: “det skulle du sgu da bare ha’ sagt.”   Men han spurgte mig så om det der, som stop på tavlen. Sagde at jeg ikke fattede det og ikke vidste hvad svaret skulle være, men han blev ved med alt muligt, og jeg fattede det stadig ikke, og svarede alligevel forkert på hvert spørgsmål, og så begyndte han bare at grine af mig. Begyndte at græde, og tænkte bare: “Jeg er træt af det hele. Alt.” Det var så pinligt at jeg begyndte at græde, men når man hurtigt føler “hate” og at der bliver grint af en, så hjælper det slet ikke. Jeg har slet ikke lyst til at komme til hans timer mere, men jeg er desværre nødt til det.  Så i dag var heller ikke en god dag…   Men det som indlægget egentligt kun skulle ha’ været om, var om underskrivelsen til mobbeloven -som I kan finde lige her: http://www.skrivunder.net/mobbelov_ja_tak Håber virkeligt at I vil skrive under, for sammen kan vi få råbt op om mobning! Selvom det sikkert aldrig får mobberne til at stoppe med at mobbe andre, men det er et forsøg værd. Især hvis det kan mindske mobningen MEGET.

Dette er hvad jeg slog op på min private profil. Så håber Fb-vennerne kan hjælpe lidt med, selvom der nok ikke er særlig mange der ser de få opslag jeg nu får skrevet derinde...

Dette er hvad jeg slog op på min private profil.
Så håber Fb-vennerne kan hjælpe lidt med, selvom der nok ikke er særlig mange der ser de få opslag jeg nu får skrevet derinde… Og som I kan se, så er der en lille rød hånd på mit profilbillede med teksten “STOP mobning”, så lægger også lige et link op, så I (forhåbentlig) vil sætte det på jeres billede, så der kan komme mere opmærksomhed på at stoppe mobning.

Linket her til den røde hånd med “STOP mobning” på er lige her: http://twibbon.com/support/stop-mobning   Håber I har haft en meget bedre dag end mig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne weekend gik ret hurtig