Første skoledag på HF :)

Længe siden

Godaften Bloggen.

Wow, jeg har ikke engang fået blogget siden den 13. August… Det var lang tid. Nå, men der er jo så sket ret meget siden. Skriver kun her i aften da der ingen lektier er for til i morgen =Yaay! haha, ej der har virkelig været lektier hver dag. Og jeg kan virkelig godt mærke at jeg ikke er vant til det mere, men det skal jo selvfølgelig laves om!:) Jeg har haft alle mine fag nu, så det er meget rart at vide hvordan timerne er, synes jeg.

Har også fået nogle stykker at snakke med -og er også sammen med nogen i pauserne, og det var noget af det jeg frygtede at jeg ikke ville få.

Den første fredag efter HF var startet (15. August) var der jo noget hygge halløjsa i Dyrehaven. Jeg havde så meget lyst til at tage med, men havde fået mega ondt i hovedet, var meget træt og havde lidt ondt i maven. Så jeg valgte så at gå hjem. Det syntes jeg selvfølgelig var mega ærgerligt!! Har hørt at det var skide hyggeligt og alt det der. Godt nok blev alle 1. HF’ere malet everywhere, men fuck det. Det ville da bare være sjovt, lige bortset fra når det så skulle af, haha xD

I fredags var der idræts-dag, og det var mega skøøønt at få rørt sig så meget igen. Og i torsdags havde vi noget løbetest- hvilket gik mega dårligt for mig eftersom min akillessene (eller noget… Fik hjælp til at stave det der ord) begyndte at gøre mega ondt. Den eneste forklaring der kan være er, at der ikke var nogen opvarmning. Og det værste af det hele var jo at mit kondital så lå under det der skide skema!! Kun pga den del blev iskold inden i, og gjorde ondt. Fik endda løbet længere, selvom jeg fik haltet lidt inden jeg stoppede.   Nå ja, og til idræts-dagen fik hver klasse bluser. Jeg kom så da næsten alle bluser var taget, så der kun var L og XL tilbage… D”: Det værste af det hele var at jeg ikke en gang kom for sent. Jeg var så nødt til at tage den der mega store størrelse L bluse på. Det er jo en helt natkjole til mig xD Ville ønske at der var nogle M bluser tilbage. Nå, næste gang er jeg der 15 min. før mødetid, så jeg kan få en bluse, som passer til mig.

Ja, der er jo sket så meget siden sidst. Og på fredag er der Introfest. Det er Beverly Hills 90210 tema, og aner ikke hvad jeg skal tage på? xD Så hvis du sidder derude med nogle fifs om tøjstilen der, så må du meget gerne dele det med mig.

Knus fra mig
Og god aften derude!:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første skoledag på HF :)